Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. 

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Eduardo Nardini θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Dusan Lalatovic θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Vander Sacramento Vieira θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Gyliano Mauritzio Marvin Jermaine Van Velzen θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άσσιας Τιμόθεος Ζάγγουλος και Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΘΟΪ Λακατάμιας Γιώργος Μιχαήλ Κουλάλης Πέτσας θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Η ποδοσφαιρίστρια του Άρη Άντρια Ευστρατίου θα εκτίσει την ποινή της στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών.

*Ο ποδοσφαριστής της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Αρκαδίου θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαριστής της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Αρκαδίου θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαριστής του ΑΠΟΕΛ Ντέιβιντ Τζιαμά θα εκτίσει την ποινή του στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.

*Ο ποδοσφαριστής του Εθνικού Άχνας Βασίλης Σωκράτους θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent