Δηλώσεις Κετσπάγια και Κακουλλή για τον αγώνα με την Αρμενία

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023
Σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Αρμενία μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ανδρόνικος Κακουλλής.

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια: «Το αυριανό φιλικό είναι μια άλλη καλή ευκαιρία για μένα και την Εθνική γενικότερα για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σκωτία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν βασικοί στην Σκωτία να αγωνιστούν και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής μας ανέφερε: «Οι αλλαγές σε πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε και την τακτική μας προσέγγιση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Στον αγώνα με την Σκωτία δεχτήκαμε δύο τέρματα όταν αλλάξαμε τακτική. Όλοι οι αγώνες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Ανδρόνικου Κακουλλή: "Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι φιλικός αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε σοβαρότητα για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα τελευταία παιχνίδια. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό που προηγήθηκε και θέλουμε να ξεκινήσουμε από κάπου να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο".

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Κακουλλής ανέφερε:  "Είναι τιμή να είμαι στην Εθνική ομάδα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Ξέρουμε πως εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουμε πολλές επιτυχίες ως Εθνική και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Η Εθνική Αρμενίας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και αύριο περιμένω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι".

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent