Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Ιωάννης Χατζηβασίλης θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Adam Lang θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Jairo De Macedo Da Silva θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Jaden Sean Montnor και Franz Denniz Brorsson θα εκτίσουν την ποινή τους στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.
 
*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Ανδρέας Λεμέσιος θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ Ιάσωνας Πική θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Stephane Badji θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ Δημήτρης Χρυσοστόμου θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Κρίστης Ανδρέου θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Μάριος Νικολάου θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα Μάριος Κουζάρης θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent