Εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025

Πραγματοποιείται την Τρίτη 24 Ιουνίου η Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η Συνέλευση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε και η οποία υποστηρίζεται από 12 μέλη της Γενικής Συνέλευσης, είναι αυτή του μέχρι πρότινος  Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη.

Ως εκ τούτου, η επικείμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα ανακηρύξει τον κ. Λοϊζίδη Πρόεδρο της ΚΟΠ, για διετή θητεία που αφορά στις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025 – 2026 και 2026 – 2027.

Τις εργασίες της Συνέλευσης θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA. 

Την UEFA θα εκπροσωπήσουν ο το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τσεχίας Petr Fousek και ο επικεφαλής του Τμήματος Ομοσπονδιών Μάριος Γεωργίου.

Η FIFA θα εκπροσωπηθεί από την Emilie Doms, Διευθύντρια του Τμήματος Διακυβέρνησης Ομοσπονδιών. 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent