Μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ, πλησιάζει η ώρα του ραντεβού για την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009. Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009 στο Στάδιο ΓΣΠ, στις 20:00, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.">

Ραντεβού για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009
Μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ, πλησιάζει η ώρα του ραντεβού για την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009. Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009 στο Στάδιο ΓΣΠ, στις 20:00, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση του σε βάρος της Παρτιζάν Βελιγραδίου, που του έδωσε εισιτήριο συμμετοχής στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή η εξέλιξη, καταγράφεται ασφαλώς ως σπουδαία επιτυχία για ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Ο ΑΠΟΠ/Κινύρας μπορεί να αποκλείστηκε από την Ραπίντ Βιέννης, όμως όλοι αναγνώρισαν την εξαιρετική του προσπάθεια και στους δύο αγώνες που έδωσε απέναντι στους Αυστριακούς.
 
Η ομάδα της Πέγειας κέρδισε τον θαυμασμό του φίλαθλου κοινού και αυτές οι παρουσίες της, διασφαλίζουν τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου αγώνα με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, που ετοιμάζεται πλέον για τα δύο ραντεβού (κόντρα στην Κοπεγχάγη) πριν από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Το παιχνίδι της Κυριακής, που αφιερώθηκε για τα 75 χρόνια της ΚΟΠ, θα διαιτητεύσει ο Μάριος Τσαγγάρης με βοηθούς τους Ανδρέα Παπαπαναγιώτου και Χριστάκη Χριστοφή (Αγ. Τριμιθιάς).
 
Τέταρτος διαιτητές ορίστηκε ο Αντώνης Χριστοδούλου και παρατηρητής ο Μηνάς Χατζηχαραλάμπους.
 
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΚΙΔΩΝ
Σύμφωνα με απόφαση σύσκεψης που προηγήθηκε στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων, το ΑΠΟΕΛ θα πάρει το κάτω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας και τη Νότια κερκίδα.
 
Ο ΑΠΟΠ/Κινύρας θα πάρει την ανατολική κερκίδα και 100 τιμητικά εισιτήρια για το πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας. Τα υπόλοιπα τιμητικά εισιτήρια (συνολικά 400) που θα δοθούν στο σωματείο της Πέγειας, θα χρησιμοποιηθούν για την ανατολική κερκίδα.
 
Στο πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας θα δοθούν επίσης 500 τιμητικά εισιτήρια στο ΑΠΟΕΛ, 500 στην ΚΟΠ και 100 στην LTV.
 
Δεν θα ισχύει καμία άλλη πρόσκληση ή τιμητικό εισιτήριο πέραν από τις κάρτες του ΚΟΑ που ανταλλάχθηκαν με εισιτήρια από την ΚΟΠ.
 
 Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30 και εισιτήρια θα προπωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα ταμεία του ΓΣΠ.
 
Να αναφέρουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν σε παλαιότερη σύσκεψη. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 15 ευρώ, για μαθητές 10 ευρώ και για παιδιά κάτω των 12 ετών 1 ευρώ.
 
ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ
Το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με πορτοκαλιά φανέλα, άσπρο παντελονάκι και πορτοκαλιές κάλτσες. Η ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα θα αγωνιστεί με κίτρινη φανέλα, κίτρινο παντελονάκι και κίτρινες κάλτσες.
 
ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η απονομή των επάθλων θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ στο κέντρο του Σταδίου. Τονίζεται η απόφαση των Σωματείων να μην επιτραπεί στους φιλάθλους η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και καλούν τους φιλάθλους τους να σεβαστούν την απόφαση τους.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent