Η προσπάθεια της ΚΟΠ για στήριξη των Σωματείων της που λαμβάνουν μέρος στα Πρωταθλήματα Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα και με τη διάθεση 67.319 λαχνών, θα πάρουν σημαντική οικονομική ανάσα.
Κληρώθηκαν τα τέσσερα αυτοκίνητα Ford
">

Οικονομική ανάσα για τα Σωματεία Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009
Η προσπάθεια της ΚΟΠ για στήριξη των Σωματείων της που λαμβάνουν μέρος στα Πρωταθλήματα Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα και με τη διάθεση 67.319 λαχνών, θα πάρουν σημαντική οικονομική ανάσα.
 
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδι της Τρίτης (24/11), ο  2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Σάντης στην εισαγωγική του ομιλία, ευχαρίστησε την εταιρεία Michaels Automotive Ltd και την κ. Βάσω Μιχαήλ, για τη συνεργασία τους στην προσπάθεια στήριξης των Σωματείων μας.
 
«Προσπάθεια μας είναι αυτή η πρωτοβουλία να καταστεί θεσμός και ελπίζουμε να έχουμε και για την επόμενη χρονιά τη στήριξη της εταιρείας Ford», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σάντης, για να πάρει αμέσως τη διαβεβαίωση της κ. Βάσως Μιχαήλ: η εταιρεία θα είναι ξανά στο πλευρό της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου.
 
Η χορηγία της Ford αποτελεί παράδοση στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς η εταιρεία συγκαταλέγεται στους βασικούς χορηγούς μεγάλων διοργανώσεων στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται έντονα και στην Κύπρο.
 
Πνεύμονας του ποδοσφαίρου
«Η ΚΟΠ θεωρεί ότι τα Σωματεία που συμμετέχουν σε αυτές τις κατηγορίες αποτελούν τον πνεύμονα του ποδοσφαίρου μας. Το ποσό του διαμοιρασμού της συνολικής επιχορήγησης για τα σωματεία των μικρών κατηγοριών θα ανερχόταν στις 115 χιλιάδες ευρώ.
 
Συζητήσαμε εντός Ομοσπονδίας για να βρεθούν τρόποι ενίσχυσης της στήριξης, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Ford  και με τη διάθεση 67.319 λαχνών, το ποσό αυξήθηκε στις 350 χιλιάδες ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέας Σάντης.
 
Δέσμευση για στήριξη
Η κ. Βάσω Μιχαήλ, εκ μέρους της Michaels Automotive Ltd, στο σημείωμα που διαμοίρασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μεταξύ άλλων αναφέρει:
 
«Η σχέση της Ford με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πηγαίνει μια δεκαπενταετία πίσω, καθώς έχει στηρίξει το άθλημα σε όλα τα επίπεδα.
 
Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Ford στην Κύπρο, στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής μας συνεισφοράς, προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντοτε κοντά στα αθλητικά δρώμενα.
 
Η συνεισφορά μας πιστεύουμε ότι έχει εκτιμηθεί και είναι ένας από τους λόγους που η εταιρεία μας από το 2006 απολαμβάνει της προτίμησης του κόσμου και βρίσκεται στην πρώτη θέση σε συνολικές πωλήσεις στην Κύπρο.
 
Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τις ομάδες μας, ώστε να διασφαλίζεται ότι το ποδόσφαιρο θα είναι άθλημα για όλους».
 
Η ευχάριστη έκπληξη
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο Marfin Laiki Sporting Club στα Λατσιά, στην παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας, αξιωματούχων της ΚΟΠ, και εκπροσώπων της εταιρείας Ford.
 
Ευχάριστη ασφαλώς έκπληξη η παρουσία παιδιών από το Δημοτικό σχολείο Ριζοκαρπάσου, που συμμετείχαν και στη διαδικασία της κλήρωσης.
 
Οι τυχεροί αριθμοί:
015041
026118
084658
026562
Η παράδοση των αυτοκινήτων θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent