Η ισοπαλία της Ανόρθωσης στην Πάφο, έδωσε την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ να πλησιάσει την κορυφή στους έξι βαθμούς, όμως η «Κυρία» έχει αγώνα λιγότερο. Το σκορ της ημέρας (8-2) πέτυχε η ΑΕΛ.
Η Ανόρθωση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΠ, ενώ το ΑΠΟΕΛ επικράτησε του Εθνικού Άχνας με 4-3. Η διαφορά τώρα είναι στους έξι βαθμούς και την Τετάρτη (3/2) η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής.
Το σκορ της ημέρας πέτυχε η ΑΕΛ, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-2 του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
Ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου κατέγραψε 27 συνολικά τέρματα, τα περισσότερα (δέκα) στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:
Ομόνοια-Απόλλωνας 0-2
Άρης-Ερμής Αραδίππου 2-0
ΑΕΠ-Ανόρθωση 0-0
Δόξα-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 2-1
Εθνικός Άχνας-ΑΠΟΕΛ 3-4
ΑΕΛ-ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας 8-2
Νέα Σαλαμίνα-Ένωση 2-1
**Η αναλυτική βαθμολογία δημοσιεύεται στην Κατηγορία Νέοι, κάτω από τον τίτλο Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21 Α’ Κατηγορίας 2009/2010.