Πετυχημένη η παρουσία στο τουρνουά της Ουαλίας

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U14 στο τετραεθνές UEFA Development Tournament που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ουαλία. Σε αυτό συμμετείχαν πέραν της Κύπρου και της διοργανώτριας χώρας, η Μάλτα και η Βόρειος Ιρλανδία.

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε το τουρνουά με απολογισμό τρεις νίκες σε τρεις αγώνες με τους νεαρούς διεθνείς μας να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι γεννήθηκαν το 2005 και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο με την Εθνική ομάδα. Μέσω αυτών των συμμετοχών, αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες οι οποίες θα τους είναι χρήσιμες, όταν στο κοντινό μέλλον θα κληθούν να στελεχώσουν τις μεγαλύτερες Εθνικές οι οποίες αγωνίζονται σε επίσημες διοργανώσεις της UEFA. 

Η Εθνική μας νίκησε στον πρώτο αγώνα με 4-2 την Ουαλία, στο δεύτερο αγώνα με 5-0 τη Μάλτα και στην τρίτο αγώνα με 2-1 τη Βόρειο Ιρλανδία. 

Στην αποστολή της Ουαλίας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Δημητρίου είχε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ανδρέας Καψής, Λάμπρος Μιχαήλ Κωνσταντή, Παναγιώτης Καραγιώργης, Μιχαήλ Ανδρέας Οδυσσέως, Αλέξανδρος Αργυρού, Σωτήρης Αργυρού, Ιωάννης Κουπεπίδης, Κωνσταντίνος Γιαννακού, Σταύρος Χαραλάμπους,  Γιώργος Κονδύλης, Παντελής Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Ευριπίδου, Μάριος Φασουλιώτης, Μιχαήλ Χοιρομερίδης, Ανδρέας Ιωάννου, Χαράλαμπος Αντωνίου, Ζανέττος Σάββα, Άγγελος Νεοφύτου, Ανδρέας Χρίστου και Κωνσταντίνος Παντελή.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent