Δραστηριότητες Σχολής Προπονητών ΚΟΠ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
Η Σχολή Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αρχίζει την λειτουργία της με τη φυσική παρουσία των προπονητών και των εκπαιδευτών.

Κατά τη διάρκεια των αυστηρών μέτρων λόγω covıt-19 η Σχολή  λειτουργούσε διαδικτυακά και κάλυψε μεγάλη απόσταση στην εκπαίδευση των προπονητών σε διάφορα επίπεδα.

UEFA A, UEFA Pro και UEFA Goalkeeping B έχουν διανύσει μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης μέσω τηλεδιασκέψεων και το τεχνικό τμήμα της Ομοσπονδίας εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη που έχει επιτευχθεί.

Επίσης οι προπονητές των  τμημάτων ανάπτυξης των ακαδημιών  είχαν την ευκαιρία συμμετοχής σε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια τα οποία ήταν πολύ χρήσιμα για τους ίδιους αλλά και για τους στόχους που είχε θέσει η Ομοσπονδία κατά τη διάρκεια των περιορισμών.

Από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η Σχολή θα αρχίσει τη λειτουργία της στο ΓΣΠ με τη πραγματοποίηση της Β΄ Φάσης του UEFA B που είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας. Η Α΄ Φάση είχε γίνει τον Φεβρουάριο με τη συμμετοχή 19 προπονητών. Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται σε αίθουσα συνεδριάσεων στο ΓΣΠ και τα πρακτικά θα γίνονται τα απογεύματα σε ακαδημίες ομάδων.

Με τον ίδιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί  και η Β φάση του UEFA A που θα αρχίσει στις 27/7/20. Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται σε αίθουσα συνεδριάσεων στο ΓΣΠ και τα πρακτικά θα γίνονται τα απογεύματα σε ακαδημίες ομάδων. Στο σεμινάριο συμμετέχουν 15 προπονητές και η Α Φάση έγινε τον Απρίλιο διαδικτυακά.

Το πλήρες πρόγραμμα και των δύο σεμιναρίων έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους υποψηφίους.      

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent