Τι ισχύει για τις διακινήσεις στις επαρχίες που υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020
Σύμφωνα με το Διάταγμα, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020 με αριθμό 52, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο ποδόσφαιρο, ως αποτέλεσμα οι ομάδες που θα πρέπει να διακινηθούν  για αγώνα  εντός ή εκτός των Επαρχιών που υπάρχουν περιοριστικά μέτρα ή σημεία ελέγχου θα πρέπει να κάνουν τα ακόλουθα:

•Να έχουν μαζί με την αποστολή επιβεβαιωμένη λίστα με αποτελέσματα των Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) η οποία να περιλαμβάνει τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών και τεχνικό προσωπικό. 

•Τα 40 άτομα (περιλαμβανομένου Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικό), για το Πρωτάθλημα Cyta και τα 30 άτομα για το Γυναικείο  για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και να διακινηθούν,  θα πρέπει να εξασφαλίσουν  Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) καθώς επίσης άδεια διακίνησης  (προορισμό και ώρα αγώνα) από το Σωματείο που θα έχουν δηλωθεί στην λίστα φιλάθλων.

•Οι διαιτητές αγώνων θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid test ( μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Παρατηρητές Αγώνων και Διαιτησίας θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid  test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Τα συνεργεία τηλεοπτικής κάλυψης θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους.  Covid test είναι υποχρεωτικό.

• Δημοσιογράφοι ή φωτογράφοι που θα εξασφαλίσουν διαπίστευση για κάλυψη αγώνων που εμπίπτουν στις υπό περιορισμό Επαρχίες και θα πρέπει να ταξιδέψουν, θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους. Επίσης θα πρέπει να έχουν Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν).

Σημειώσεις:

1. Τα Covid test θα πρέπει να είναι μοριακού ελέγχου PCR.
2. Τα test έχουν ισχύ μέχρι και μίας εβδομάδας πριν της ημερομηνίας ελέγχου.
3. Οι συνοδοί των αποστολών (team managers),  θα πρέπει να έχουν συγκεντρωτική λίστα επιβεβαίωσης των test υπογεγραμμένη από τον Ιατρό της ομάδας, έτσι ώστε να αποφεύγετε ο έλεγχος και ταλαιπωρία  της ομάδας.  

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent