Μίλησε στους διαιτητές ο Πρόεδρος της ΚΟΠ στο περιθώριο του τεστ φυσικής κατάστασης

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μετέβη εκτάκτως το απόγευμα στο Μακάρειο Στάδιο, εκεί όπου πραγματοποιείται σήμερα το τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ Κατηγορίας. 

Τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις όπως προνοούνται από τα Πρωτόκολλα, ο κ. Κούμας, στην παρουσία του νέου Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς, μίλησε για λίγο στους διαιτητές του συμμετείχαν στο πρώτο γκρουπ του τεστ φυσικής κατάστασης. 

Τους υπέδειξε πως, αυτή την περίοδο με την εισαγωγή του VAR στο Πρωτάθλημα μας, δεν κρίνεται μόνο η αξιοπιστία της Κυπριακής διαιτησίας ή η αξιοπιστία της ΚΟΠ αλλά κρίνεται η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του κάθε διαιτητή ξεχωριστά. 

Παράλληλα, τους κάλεσε να αποδείξουν με την παρουσία τους στους αγώνες ότι μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν. 

Να σημειωθεί πως το τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών, διεξάγεται με τους διαιτητές να έχουν χωριστεί σε μικρές ομάδες, όπως προνοούν τα πρωτόκολλα τόσο του Υπουργείου Υγείας όσο και της ΚΟΠ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent